Twee of drie dagen keepen, keepen en nog eens keepen.

Onze keeperskampen

Wij kunnen heel veel vertellen waarom je mee zou moeten doen met onze voetbalkampen, maar onze kampen kunnen het best samengevat worden in één woord: plezier. Met onze voetbalkampen gaan wij er niet voor zorgen dat elke deelnemer met de techniek van Kjell Scherpen (waar overigens niks mis mee is) binnen 2 of 3 dagen verandert in een keeper met de techniek van Manuel Neuer. 

 

Wij vinden het maken van plezier, genieten van de trainingen en spelletjes en het maken van nieuwe vrienden/vriendinnetjes namelijk veel belangrijker. Uiteraard vinden wij het wel belangrijk dat elke keeper na het kamp iets van zijn/haar trainer heeft geleerd.

 

Tijdens de Keepersdagen van Keepersschool Kerkvliet worden vooraf de groepen ingedeeld op basis van leeftijd. Als het kan, zullen we vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in het groepje doen. Elk groepje krijgt aan het begin van de dag een trainer toegewezen waarmee zij de rest van de dag de onderdelen zullen afwerken. 


Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke deelnemer na het einde van het kamp met een blij gezicht en voldaan bij zijn ouder/verzorger in de armen valt en zegt: “Het was zó gaaf, wanneer mag ik weer?”


Bij ons maakt het niet uit of je al jarenlang voetbalt of dat je tijdens het kamp erachter wil komen of voetbal iets voor jou is. Iedereen is namelijk welkom bij ons. Daarom hoef je ook geen lid te zijn van een voetbalvereniging om deel te mogen nemen aan de trainingen/kampen van Keepersschool Kerkvliet

 

Wil je écht een goed beeld hebben en de sfeer proeven van de trainingen bij Keepersschool Kerkvliet? Bekijk dan al onze foto’s en video’s op onze socials: Facebook en Instagram!