Keepersschool Kerkvliet Keeperskampen 2024

Wil jij trainen als een echte profkeeper? Dat kan bij de Keepersschool Kerkvliet keeperskampen in de meivakantie. Voor enthousiaste keepers tussen de 7 en 15 jaar oud worden er Keeperskampen georganiseerd. De Keepersschool Kerkvliet Keeperskampen staan onder begeleiding van professionele en ervaren keeperstrainers.

Tijdens deze keeperskampen ga je als keeper twee of drie dagen lang, dagelijks van 10.00 uur - 14.00 uur met veel plezier eraan werken een betere keeper te worden. In deze keepersgroepen krijg je specifieke keeperstraining en sluit je delen als keeper aan bij je voetbalvriendjes en/of vriendinnetjes. De kosten van deelname aan het Keepersschool Kerkvliet Keeperskamp bedragen €79,- voor een 2-daagse en €99,- voor een 3-daags keeperskamp. Dit is inclusief je eigen unieke Keepersschool Kerkvliet Keeperskampen tenue (shirt, broek en sokken)!

Wat kan je verwachten?
- Je eigen Keepersschool Kerkvliet Keeperskampen tenue
- Specifieke keeperstraining
- Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
- Begeleiding van gekwalificeerde en ervaren keeperstrainers
- Focus op individuele ontwikkeling

Datum: 1, 2 en 3 mei!

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: Keepersschoolkerkvliet@hotmail.comIs er iets waar wij rekening mee moeten houden of zijn er andere vragen, dan kan je deze hier invullen. Meld hier ook als uw kind graag ingedeeld wordt bij een vriendje/vriendinnetje.