Algemene voorwaarden

Alle lessen gaan altijd door. Maar in geval van slechte weersomstandigheden kunnen de trainingen worden afgelast. U wordt tijdig geïnformeerd via een WhatsApp bericht.

Start training

We verzoeken je elke training 15 minuten van te voren aanwezig te zijn en je even te melden bij één van de aanwezige trainers. Wil je voordat de training begint alvast wat oefeningen doen? Dat kan, maar doe dat niet waar we gaan trainen. Zoek dan even op het veld een ander plekje op. Wij verzoeken ouders, broertjes of zusjes niet het veld te betreden tijdens de trainingen.


Verplichte kleding

Er wordt altijd getraind in voetbalkleding en voetbalschoenen en keepershandschoenen zijn verplicht.


Afmelden

In geval van ziekte of een blessure moet je dit zo snel mogelijk melden vóór aanvang van de training. Dat kan via een WhatsApp bericht. Als u voor meerdere trainingen heeft betaald, maar wegens omstandigheden kan uw zoon dochter niet aanwezig zijn, behoudt u het aantal betaalde trainingen. Alleen bij deelname van een training wordt er een training meegeteld.


Betaling

De betalingen worden overgemaakt via een Tikkie die Wesley Kerkvliet via Whatsapp naar u verstuurd. Heeft u geen Tikkie, dan zijn er twee andere mogelijkheden. U kunt dan contant betalen voor of na de training of u kunt het overmaken. Dat kan op het volgende bankrekeningnummer: NL34 ABNA 0864 4728 54 t.a.v. Keepersschool Kerkvliet. In overleg is gespreide betaling mogelijk.

 

Beeldmateriaal

Bij Keepersschool Kerkvliet worden er foto's en video's gemaakt van de keepers! Via deze weg kunnen er aanwijzingen worden gegeven via beeldmateriaal. Ook is het natuurlijk gaaf om te zien als jij een mooie redding maakt en die dan op video hebt staan. Dit is een manier van motiveren van de kinderen, want op het moment dat er een camera op hun gericht staat, is het menens! Daarnaast posten we de foto's en filmpjes op Facebook en Instagram.

 

Aansprakelijkheid 

Keepersschool Kerkvliet is niet aansprakelijk voor ongelukken/blessures voor, tijdens of na de trainingen. Wel zullen wij de keeper in kwestie hulp bieden en nemen contact op met de ouder(s) of verzorgers.