VOOR KEEPERS DIE BETER WILLEN WORDEN

De trainers


Ik ben Bo van den Bosch, 19 jaar oud en keep in de Vrouwenselectie van Ter Leede. Ondanks mijn leeftijd ben ik zelf al bijna 14 jaar actief als keepster.

Sinds 2020 geef ik training bij Keepersschool Kerkvliet. Niets geeft mij meer voldoening dan de jeugd de fijne kneepjes van dit mooie vak aan te leren. Wanneer ik de keepers het veld zie verlaten met een lach op hun gezicht, is de training wat mij betreft geslaagd.


Hallo, ik ben Luca, 20 jaar en ook wel bekend als de allerleukste trainer van Keepersschool Kerkvliet ooit. Zelf keep ik in de zondagselectie van Voorschoten 97, de club waar ik al keep sinds ik 6 ben. Ik geef al 4 jaar keeperstraining bij die club en toen na een paar maanden mijn talent voor keeperstraining geven werd opgemerkt door Wesley ging ik ook bij Keepersschool Kerkvliet aan de slag. Het leukste aan training geven bij Keepersschool Kerkvliet is dat het naast hard werken ook draait om lol hebben met z'n allen. Dit lukt altijd wel en daarom is elke training weer een feestje.


Ik ben Sven van Wijngaarden, 14 jaar oud en keeper van RCL jo15-2, ik keep al 4 jaar bij de keeperschool en heb het altijd naar me zin gehad. Nu wil ik me doorontwikkelen als trainer om andere keepers beter te maken.


Hallo ik heet Floris, ik ben een van de oudste leden van de keeperschool. Ik speel bij ASC jo16-1. Ik zit sinds mijn 7e op voetbal en de keeperschool heeft me veel geleerd. Ik ben sinds kort ook trainer en wil mijn kennis overbrengen naar een nieuwe generatie keepers.