Reviews

Ervaringen met de keepersschool

Lees hieronder wat keepers en ouders schrijven over hun ervaring met de keepersschool!

Kyan ''De Rots''

 

 

Kyan heeft het heel leuk gehad. De trainers waren heel aardig en hij vond de oefeningen leuk. Hij heeft geleerd dat hij pas moet duiken als de bal van de voet van de speler los komt en je zeker weet dat je hem kunt pakken bij 1 tegen 1 of bij het uitkomen. Hij vond het voetvolleyspel het leukst omdat hij het nog nooit gedaan had en het best een uitdaging was om het goed te doen. Als het volgend jaar weer georganiseerd wordt, wil hij zeker weer deelnemen.

 

Ouders van Kyan ''de Rots''


Nikita Wansink

 

 

Ik ben Nikita Wansink, 12 jaar en ben al vanaf het begin bij Wesley aan het trainen en heb afgelopen week meegedaan aan het eerste keeperskamp van Keepersschool Kerkvliet! Ik heb 3 hele leuke

dagen gehad en het was ook erg leerzaam en leuk!

Volgend jaar ga ik zeker weer meedoen!!!

 

Groetjes,

Nikita Wansink


Luuk Malherbe

Ik vond het super leuk, er hing een leuke sfeer! De trainers waren aardig en gaven goede training, waarin alles werd behandeld van top tot teen! En weer of niet, er werd altijd doorgezet!

 

Groetjes,

 

Luuk Malherbe


Kenji Azier

Hi allemaal, mijn naam is Kenji Azier en ik ben 12 jaar. Ik train al lange tijd bij Wesley en ik vind dat ik mijzelf heel erg goed heb ontwikkeld door de trainingen van Wesley. In de meivakantie heb ik meegedaan aan de keepers driedaagse van Keepersschool Kerkvliet, dit waren echt 3 leuke en leerzame dagen met heel veel lol, met de andere keepers maar ook zeker met alle trainers. In juli doe ik zeker weer mee met de keepers driedaagse! 

 

Groetjes Kenji


Sven van Wijngaarden

Hoi, ik ben Sven en ik ben 12 jaar.
Ik train al een jaartje iedere zondag met veel plezier bij Wesley en leer daar erg veel.

Ook ik heb meegedaan aan het keeperskamp van keepersschool Kerkvliet.
Ik zat in een leuke groep keepers. Ik vond de oefeningen met het duiken het leukst. Daar leer je ook veel van.
Er was natuurlijk ook tijd voor een beetje lol, zo werd ik door Wesley onder de douche gezet. Ik kan in juli helaas niet mee doen, maar de volgende keer doe ik zeker weer mee.

Groetjes Sven