Keeperskamp voorjaarsvakantie

Het eerste kamp van 2022! 

28 feb t/m 2 maart was een groot succes! Keepers met heel veel inzet, doorzettingsvermogen en passie voor het keepersvak. Drie dagen lang hebben wij als trainers kunnen genieten van alle keepers die hebben deelgenomen aan het kamp.

Hieronder de foto's en verslagen van de drie dagen!🤩⚽️

Dag 1

Om 09:00 gingen we van start! Gezamenlijk de warming-up doen en daarna beginnen met de eerste oefeningen. Er werd al gelijk hard getraind en de sfeer was gelijk goed. De keepers leerden elkaar kennen door samen te werken bij de oefeningen.

Om 10:00 even een korte pauze en weer door!

Na de pauze deden een spelletje, vervolgens werken aan de core-stability en daarna door naar de volgende oefeningen.

In de middag een iets langere pauze om iedereen voor te laten bereiden op de partijen die daarna zouden volgen.

De keepers werden verdeeld in teams en gingen van start. 4 tegen 4 of 5 tegen 5. Soms zelfs 4 tegen 5 om de keepers een grotere uitdaging te geven! De doelpuntenmakers staan hieronder op de foto.

Een hele mooie dag, op naar dag 2!

Foto's dag 1


Dag 2

Dag 2 ging om 09:00 weer van start! Even de warming-up, elkaar even warm schieten en door naar de oefeningen.

Het weer was wel minder vandaag, maar iedereen bleef hartstikke goed zijn best doen om zichzelf en de groep, beter te maken!

Wij trainers zijn trots op alle bikkels van vandaag!💪🏻👍🏻

Hieronder de foto's 

Foto's dag 2


Dag 3

De laatste dag van het kamp! Iedereen was netjes op tijd en hadden heel veel zin in de verrassing op het einde, trainers tegen de keepers in de partij. Wij kunnen eerlijk vertellen dat wij hier ook heel erg naar uit zaten te kijken, want nu konden wij onze skills laten zien.

Een hele mooie dag met veel zon en heel veel reddingen! Na de afsluitende partij trainers tegen de keepers, kreeg iedere keeper een diploma en een zakje met lekkernij erin.

Hieronder de foto's 

Foto's dag 3